Home » Kabel » BBC ONE en TWO binnenkort HD bij Ziggo

BBC ONE en TWO binnenkort HD bij Ziggo

Advertenties

Categorieën

Archieven

Binnenkort komen BBC One en Two in HD beschikbaar bij kabelaar Ziggo, zo bevestigt Ziggo tegen Totaaltv.nl . Dit is een grote wens van velen. Deze zenders werden zeer gemist door abonnees van Ziggo. Bij andere kabelbedrijven waren deze zenders, of in ieder geval een van de twee, al in HD beschikbaar.

# Deze zenders zijn per 1 september toegevoegd. Via de posities 601 en 602, voorheen SD, zijn de HD versies te krijgen*. De SD versies zijn te krijgen via 971 en 972.

*Uiteraard krijg je met een SD ontvanger de SD versies nog op 601 en 602.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: