Home » IPTV KPN » Gekochte/gekregen itv ontvanger voor kpn

Gekochte/gekregen itv ontvanger voor kpn

Categorieën

Ik zie het regelmatig op het forum van kpn. Iemand die een gekochte of gekregen ontvanger wil aanmelden. Dit betreft vaak de 1960 of 1963, want deze modellen werden tot 2009 ook verkocht. Vanaf dat jaar verhuurt kpn alleen maar. Denk er dus aan dat je een (ver)ouder(d) model in huis haalt zonder service. Via kpn betaal je sowieso voor elke extra ontvanger € 4 p/m, omdat kpn alleen nog maar het huurmodel toepast. Dus kun je beter bij kpn zelf een toestel bestellen. Je krijgt dan de allernieuwste (ook) voor maar €4 per maand extra met alle service als omruil bij defect. Heb je maar 1 ontvanger in gebruik dan heeft kopen geen enkele zin. Je huurt dan de ontvanger bij kpn ‘om niet’ met volledige service. Bij ‘glas’ heb je standaard 2 ontvangers in je abonnement.

Heb je een Motorola 1853, Arris 2952 of Arcadyan hmb2260 gekocht dan is dat illegaal. Die toestellen zijn altijd verhuurd en dus eigendom van kpn. De oude eigenaar dient deze te retourneren bij stopzetten abonnement of andere wijzigingen. Dit geldt sinds 2009 ook voor de oudere kooptoestellen (1960 en 1963).

Gekochte/gekregen ontvangers zijn wel aan te melden. Maar alleen als de ontvanger door de vorige eigenaar is afgemeld van zijn abonnement. Ook moet het mogelijk zijn binnen je abonnementsvorm. Op glasvezel kun je tot 5 itv-ontvangers aansluiten. Op koper 1 of 2 afhankelijk van je abonnement en locatie. Wat de locatie betreft: soms kun je er wel 2 aansluiten maar zonder HD ontvangst.

Maar… bij een ontvanger die je direct huurt heb je meer service. Onder andere omruil indien ie defect is. En als je gekochte/gekregen ontvanger dan toch defect raakt… vergeet hem niet af te melden bij kpn. Anders kun je geen nieuwe/andere weer aanmelden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: