Home » Algemeen » Ontvanger Samsung dcb-h360r niet meer goed bruikbaar

Ontvanger Samsung dcb-h360r niet meer goed bruikbaar

Categorieën

Sinds begin dit jaar heeft de NPO een nieuwe uitzendstraat voor de 3 landelijke tv-zenders in gebruik genomen. Doordat de al enkele jaren oude decoder (7 a 8 jaar) 360r van Samsung ook technisch niet meer up to date is kan het voorkomen dat het geluid (DD 5.1) van de NPO zenders hierop niet synchroon wordt weergegeven.

De enige oplossing is, helaas, vervanging van het apparaat. Dat zou bijvoorbeeld kunnen met de Humax irHD 5300 C. Dit is ook ‘gewoon’ een basic-ontvanger zonder opname-mogelijkheden. Er kan wel een losse Harddisc op, maar dan kunt u alleen een andere zender opnemen uit dezelfde ‘groep’ als die u bekijkt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: