Home » Algemeen » Gewapende man dringt NOS binnen; npo 1 en 2 op “zwart”

Gewapende man dringt NOS binnen; npo 1 en 2 op “zwart”

Categorieën

Archieven

Advertenties

(eerste deel bericht laatst bijgewerkt: 22:47
update 30 jan.)

Een gewapende man is een studiocomplex van de NOS binnengedrongen. De man eiste zendtijd in het journaal om een verklaring voor te lezen. Door snel nadenken in de regie is hij naar een lege journaalstudio geleid. De portier, die onder bedreiging van het pistool, de man had binnen laten komen. Deze zelfde man bleef uiterst kalm ook nog in de kleine journaal studio rustig met de mand in gesprek. Na 10 minuten kwam de politie met 8 man binnen en gaf de indringer zich over.

NPO 1 heeft testbeeld en NPO 2 is op zwart.

De man is aangehouden.

Om 21:06 is de uitzending op npo 1 hervat met een extra journaal. Vanuit de studio in Den Haag, want die in Hilversum kon nog even niet gebruikt.

Diverse uitzending van de NPO (1,2 en 3) zijn ernstig verstoord door het incident. Sinds 8 uur zijn alle live-uitzendingen vervallen. Via “Den Haag” is er sinds 21:06 uur een nooduitzending van het journaal. Dit nadat er een uur lang een testbeeld op NPO 1 te zien was geweest.

Alle uitzendingen op NPO 1 v.a. 20 uur vervallen.

Update 30 jan. 10:40 u.: Het wapen van de man bleek nep te zijn. Het is een 19 jarige student scheikunde uit Pijnacker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: