Home » iptv » KPN wil stopzetten HD pakket niet bevestigen

KPN wil stopzetten HD pakket niet bevestigen

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Sinds 21 april ontbreekt het HD extra pakket in álle overzichten bij KPN. Ook bij XS4ALL en Telfort is het HD extra pakket uit de overzichten verdwenen. In het zenderoverzicht ontbreekt het en ook de aparte pagina, die nog wel oproepbaar is, levert (meestal) een wit scherm op. Dit doet zwaar vermoeden dat men bezig is om dit pakket stop te gaan zetten. Er zitten 9 zenders in het pakket. Deze zouden dan logischerwijs verdeelt worden over de pakketten waar de SD versies van die zenders al in zitten. Dit zou betekenen dat gebruikers van het basispakket er een aantal HD zenders, w.o. BBC 1, bij zouden krijgen. Ook gebruikers van het pluspakket zouden in dat geval een uitbreiding van het HD aanbod tegemoet kunnen zien.

Via de decoder en MijnKPN is het HD extra pakket wel nog steeds zichtbaar. Maar dat zou natuurlijk kunnen omdat huidige abonnees van dat pakket die zenders natuurlijk wel moeten blijven zien momenteel.

Zodra er bevestiging is vanuit KPN dat men het pakket verdeeld over het basis- en pluspakket melden we dat hier natuurlijk direct.

Er wordt druk gediscussiëerd en verondersteld op het forum van kpn.

Zie ook TotaalTV en Telecompaper .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: