Home » Digitenne » Prijs Digitenne omhoog per 1 juli

Prijs Digitenne omhoog per 1 juli

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

KPN kondigde al eerder diverse wijzigingen aan in prijzen en zenderaanbod bij interactieve tv en Alles-in-1. Zie daarvoor eerdere berichten hier.

Ook bij Digitenne echter wijzigt de prijs. Deze gaat van € 12,50 per maand naar € 14,00 per maand (incl. btw). KPN zegt deze stap te moeten nemen omdat minder mensen Digitenne afnemen en het dus per gebruiker duurder wordt. (bron)

Een ander beleidspunt bij KPN is het in de markt brengen van int. tv. Dat kost € 12 per maand extra* als je het bij je kpn-internet neemt. Dat zijn dus meer zenders en ook een 20 tal in HD. En dat HD aanbod wordt steeds verder uitgebreid. HD moet wel geleverd kunnen worden op je adres. Dit hangt o.a. af van de afstand tot een centrale.

De prijs van Digitenne was en is nogal grillig geweest de laatste jaren. Ooit in 2006 was het € 9 per maand. Na wat kleine wijzigingen werd het in, ik geloof 2008, € 6,95 p/m. Later weer via 9,95 naar 12,50. Nu dus € 14,00 v.a. 1 juli 2015. Best prijzig, gezien het aanbod. En de beeldkwaliteit niet beter dan goede (dat wel) analoge kabel. Maar dat laatste berust op persoonlijk vergelijk hoor.

Digitenne wordt veelal gebruikt door mensen met een (zeer) kleine beurs. Het wordt voor die groep bijna onbetaalbaar om nog meer dan NPO te ontvangen. Maar ook daar moeten ze dan weer een dvb-t ontvanger voor kopen, wat velen in die groep niet kunnen betalen. Ook al worden die dingen v.a. ca € 20 aangeboden via o.a. Marktplaats bijvoorbeeld.

*Basispakket. Extra zenderpakketten los afneembaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: