Home » Algemeen » Late Hart van Nederland bij voetbal op SBS 9

Late Hart van Nederland bij voetbal op SBS 9

Categorieën

Archieven

Advertenties

SBS heeft besloten dat de late Hart ook tijdens Champions League wedstrijden live om 22:30 uur uitgezonden zal worden. Alleen zal dat op zo’n dag dan gebeuren via SBS 9. Ook Shownieuws verhuist met C.L. naar SBS 9. Een klein deel van de kijkers zal op zo’n avond de uitzending dus niet kunnen zien. SBS 9 wordt niet door Digitenne en Cambrium verspreid. Ook analoge kijkers en kijkers naar het ongecodeerde pakket hebben geen SBS 9. Na de voetbalwedstijd wordt Hart dan alsnog, maar niet live, op SBS 6 uitgezonden. Gevolgd door (een samenvatting van) Shownieuws.

Zenderbaas René Oosterman verklaart tegenover Mediajournaal dat de kijkers zo optimaal bedient worden. En men zich aan de afspraak houdt dat Hart om 22:30 uur te zien is. De voetballiefhebbers kunnen de wedstrijd blijven volgen en de Hart kijkers kunnen dat kijken. Ze vergeten één ding(etje): als dat nou in één huishouden het geval is… met één tv?

Wilt u weten of en zo ja, waar en hoe ú SBS 9 kunt krijgen klik dan hier maar even.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: