Home » kabeltelevisie » RTL Z definitief niet bij Kabelnoord

RTL Z definitief niet bij Kabelnoord

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Kabelnoord is het eerste kabelbedrijf dat bekend maakt RTL Z definitief juist niet door te gaan geven. Het wil niet voldoen aan de exhorbitante eisen die RTL stelt voor doorgifte. Slechts een klein deel van de klanten, namelijk 1%, heeft aangegeven de zender te willen hebben. RTL wil dat de zender in het basisabonnement komt en vraagt ook nog eens een forse doorgiftevergoeding. Dat kan en wil Kabelnoord niet betalen. Dit moet doorberekend gaan worden aan alle klanten, want anders is het niet te betalen. Slechts een klein deel van de klanten wil de zender. RTL wil niet dat RTL Z in een extra pakket geplaatst wordt. Door al deze feiten heeft Kabelnoord besloten de zender niet op te nemen in haar pakket. De onderhandeling met RTL is gestaakt.

Kijkers van Kabelnoord kunnen de dagprogrammering wel live zien via http://www.rtlnieuws.nl/live (grote versie RTL 365). Het avondprogramma ‘Van Liempt live’ kan achteraf bekeken worden via RTLXL.
LIVESTREAM STOPGEZET DOOR RTL PER 5 OKT.

Zie ook het bericht op de website van Kabelnoord.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: