Home » iptv » NPO wil hogere vergoeding themakanalen

NPO wil hogere vergoeding themakanalen

Categorieën

Archieven

Advertenties

De NPO wil providers een hogere doorgifte vergoeding gaan vragen voor de themakanalen. Deze worden nu veelal doorgegeven in aanvullende pakketten i.v.m. de vergoeding die de providers moeten betalen.

De kanalen waar opnieuw over onderhandelt gaat worden zijn NPO Politiek, NPO nieuws, NPO Best/Zapp, NPO Cultura en NPO 101. Dit zijn tevens de themakanalen die volgend jaar door zullen gaan.

Voor de NPO zenders NPO 1,2,3 en radio 1,2,3,4,5 betalen de providers een vaste doorgiftevergoeding. Deze zenders moeten ook doorgegeven worden van de mediawet. Aan dit laatste veranderd dus niets.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: