Home » IPTV KPN » Ook exclusieve sport bij KPN

Ook exclusieve sport bij KPN

Categorieën

Archieven

Advertenties

[bericht laatst bewerkt: vandaag 17:50]

Ook KPN komt met exclusieve sport. Het werkt hierbij samen met het blad Voetbal International. Het past in de strategie dat providers tegenwoordig ook zelf content op het netwerk uitzenden of via video on demand beschikbaar stellen aan, uiteraard, de eigen abonnee’s.

Voorlopig komen 2 sporten het meest aan bod bij KPN: voetbal, maar ook schaatsen. KPN is hoofdsponsor van de Ned. schaatsbond.(Bron) .

KPN gaat dit alles niet via een lineair kanaal aanbieden meer via Video on Demand in de Videotheek. U kunt dus de sportprogramma’s, serie’s (w.o. Brussel) e.d. kijken op een moment dat u zelf wilt of uitkomt. Er komt ook een show die de Nederlandse DJ scene belicht.
Het Video on demand kanaal van KPN start op 11 november. U vind het dan onder Menu > Videotheek > KPN presenteert ( zie bericht KPN )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: