Home » Algemeen » Sesamstraat gaat in de avond naar themakanaal NPO Zapp Xtra

Sesamstraat gaat in de avond naar themakanaal NPO Zapp Xtra

Categorieën

Archieven

Advertenties

NPO heeft besloten om vanaf januari de avonduitzending van het programma Sesamstraat voortaan uit te zenden op themakanaal NPO Zapp Xtra. Bij veel providers zit deze zender in het basispakket. Bij Digitenne is NPO Zapp Xtra helemaal niet te krijgen. En laat dat nou een systeem zijn dat va(a)k(er) op kinderkamers is te vinden! Dit geldt ook voor het analoge aanbod bij kabelaars. Ook in het Digitale ongecodeerde KabelTV pakket van Ziggo is NPO Zapp Xtra niet aanwezig.

Voor alle duidelijkheid: de ochtenduitzending blijft op NPO Zappelin dat via NPO 3 uitgezonden wordt.

Gelukkig is het themakanaal gratis via internet te bekijken. Sesamstraat kan ook nog bekeken worden via programma gemist van de NPO. Voor de livestreams en progr.gem. van de NPO, zie de website npo.nl .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: