Home » kabeltelevisie » Ziggo gaat HbbTV aan alle klanten aanbieden

Ziggo gaat HbbTV aan alle klanten aanbieden

Categorieën

Archieven

Advertenties

Tot nu toe is HbbTV alleen in oud UPC gebied beschikbaar. Alleen de NPO en SBS bieden Hbb diensten aan overigens. Ook ARD en ZDF hebben het maar of dat ook via de Nederlandse kabel beschikbaar komt…

HbbTV van SBS en NPO (RTL heeft het niet) is te verkrijgen via de rode knop van uw smart tv met ci+ module. Ook met het smartcardloze pakket is het met uw smart tv te krijgen. Bij NPO en SBS zenders. De smart tv dient óók met internet verbonden te zijn.

De losse ontvangers hebben geen HbbTV. Daarmee is het dus niet te krijgen. Ook als de ontvanger met internet verbonden is niet. Dan alleen progr.gemist en videotheek van Ziggo. Dit zijn o.a. die van Humax en Samsung.

De Horizon ondersteunt geen Hbb.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: