Home » IPTV KPN » KPN bevestigt einde Syfy en 13th street

KPN bevestigt einde Syfy en 13th street

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

KPN heeft in een Tweet naar een gebruiker bevestigd dat ook bij hen (en KPN Wholesale) deze zenders van af 1 juli niet meer beschikbaar zullen zijn. Inderdaad trekt NBC Universal er de stekker uit.

Na 30 juni is het over en uit met deze 2 zenders in Nederland.

Bron met screenshot van de Tweet.

UPDATE 10 mei om 15:11 uur.
Zojuist vanuit een andere hoek wéér bevestiging gekregen dat de 2 zenders bij álle providers stoppen per 1 juli. Heel jammer. Dit waren redelijk goede niche zenders. Er is al zoveel pulp onder de niche.

Advertenties

3 reacties

 1. Johanxx schreef:

  Petergv, het klopt dat de KPN hier niets aan kan doen, maar ze zijn wel verantwoordelijk voor de verhoging van 2,50 per maand. Daar kunnen ze wel wat aan doen.

 2. Gerard schreef:

  KPN begrijpt er werkelijk niets van. De 2 zenders die nog enigzins te pruimen zijn worden geschrapt. Als KPN iets zou moeten schrappen is de bagger van RTL.

  • petergv schreef:

   Beste Gerard. Als het korte stukje ook maar enigszins goed gelezen had dan weet je dan KPN hier niets aan kan doen. Maar dat het moederbedrijf van die twee zenders met die zenders stopt. Jammer dat je de schuld weer bij een provider legt die er werkelijk niets aan kan doen. KPN wilde deze zenders namelijk per 1 juli zelfs in HD gaan brengen. Maar dat wordt ‘m dus helaas niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: