Home » IPTV KPN » Fox Sports dreigt op zwart te gaan bij KPN

Fox Sports dreigt op zwart te gaan bij KPN

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

KPN is het niet eens met de nieuwe voorwaarden van Fox Sports voor een nieuwe contractperiode per 1 augustus. Daardoor dreigt bij KPN dat de kanalen na 31 juli (tijdelijk) op zwart zullen gaan. KPN geeft via interactie tv 6 kanalen door en via Digitenne 2.

Deze situatie zal waarschijnlijk wel tijdelijk zijn. Zodra er een nieuwe overeenkomst is zullen de kanalen van de zender weer te zien zijn. Vandaag was er een door KPN aangespannen kort geding. De uitspraak daarvan zal volgende week zijn. KPN krijgt een sterkere verhoging aan zijn broek dan overige aanbieders en is het daar, uiteraard, niet mee eens.
KPN is het ook niet eens met het kanaal dat Fox Sports in het basispakket wil hebben en de doorgiftevergoeding die F.P. daarvoor wil hebben. Dit zou voor de klanten van het bedrijf een prijsverhoging van zeker €2 per maand gaan inhouden. Dit terwijl veel klanten zo’n verplicht kanaal voor die prijs uiteraard helemaal niet willen hebben.

De verwachting is wel dat Fox Sports een paar euro per maand duurder zal worden. Dit zal, voor het totaalpakket, uitkomen op €2 tot €3 p/m. Ook voor de 2 kanalen bij Digitenne zal iets meer betaald moeten gaan worden. Via Digitenne worden alleen F.S. 1 en 3 uitgezonden van het Eredivisie pakket.

[update 27 juli]
De Telegraaf.nl: Fox Sports verklaart KPN de oorlog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: