Home » npo » NPO Sport onvoldoende benut

NPO Sport onvoldoende benut

Categorieën

Archieven

Advertenties

Er is (erg) veel kritiek op de verslaggeving van de NOS van de Olympische Spelen. Afgelopen zondag werd er bijna 3 uur lang geen live sport uitgezonden. Wat bleek? Er waren geen verslaggevers beschikbaar omdat men alleen roeien had gepland. Dat ging toen niet door omdat het te hard waaide. En dus zond de NOS maar gepraat en herhalingen uit.

Een ander minpunt is het slechte benutten van NPO Sport (¾ v.h. jaar NPO Politiek). 90% van de tijd is er een overname van NPO 1 op te zien. Daar heb je toch niks aan! Er is toch genoeg live sport met de O.S. lijkt me. Op NPO Sport kan dat best zonder commentaar uitgezonden, dat is helemaal niet erg.

Opvallend is dat via de VRT en de BBC veel meer live te zien is. Het lijkt wel of de NOS zich alleen concentreert op activiteiten van de Ned. sporters, terwijl buitenlandse concurrenten uit het oog verloren worden. Die matches kunnen ook (live) van belang zijn.

Lees hier het interview met de hoofdredacteur van NOS SPORT in het AD van 10 augustus.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: