Home » Nieuws » Tele2 komt er niet uit met Fox Sports en stopt doorgifte

Tele2 komt er niet uit met Fox Sports en stopt doorgifte

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Tele2 is niet tot een akkoord gekomen met Fox Sports. Hierdoor zal de voetbalzender, die via 6 HD kanalen uitzendt, niet meer te zien zijn bij deze provider. Er worden nu al geen abonnementen op de zendergroep meer uitgegeven. Bestaande abonnees mogen uitzien naar een andere provider. Fox Sports zal nog tot 13 september worden doorgegeven. Daarna is het over en uit.

Abonnees die naar het eredivisie voetbal willen blijven kijken kunnen o.a. overstappen naar KPN. Die heeft onlangs wél een akkoord bereikt met Fox Sports. Daardoor is daar en ook bij XS4ALL en Telfort doorgifte gewaarborgt. Ook bij Vodafone wordt Fox Sports doorgegeven. Daar is één zender in het basispakket geplaatst. Daardoor zijn de pakketten wel duurder geworden. De overige 5 zenders kunnen, als één pakket, extra worden genomen voor € 12,50 per maand.

Enkele kabelaars zijn ook nog steeds in onderhandeling met Fox Sports. Delta, KabelNoord en SKV hebben nog geen contract. CaiWay ook niet, maar verwacht er wel uit te komen.

Zie ook TotaalTV.
Eerder bericht op deze site.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: