Home » Persoonlijk » Laten we Piet ook van een vrolijk gekleurde haardos voorzien!

Laten we Piet ook van een vrolijk gekleurde haardos voorzien!

Categorieën

Archieven

Advertenties

Nu Piet allerlei leuke kleuren krijgt vind ik dat ook zijn haardos wel aangepast mag worden. Ook het kostuum van Piet is tegenwoordig in meer kleuren te krijgen dan het traditionele rood en zwart. Ook zijn pruik mag, na zijn gezicht en handen, van een leuk kleurtje worden voorzien. Een Piet met o.a. een blauw gezicht en een gele haardos is een heel vrolijk gezicht. Nog afgezien van een gezellig gekleurd pak.

Laten we Piet vooral ook niet meer noemen i.c.m. een kleur. Dat biedt zoveel meer gezellige mogelijkheden.

Wat dit met media te maken heeft? Wel. We hebben al 47 jaar kleurentelevisie. Dus de assistent van Sint mag ook wel met de tijd mee. Het is een vrolijk feest. Laten we dat met het uiterlijk van Piet ook gaan benadrukken.

Er zijn zoveel leuke kleuren waar Piet mee geschminkt kan worden. Rood, geel, groen, blauw, paars, oranje, wit (écht wit dus 😉 ). De kleuren zwart en bruin zijn niet meer zo geschikt.

Reacties / reageer


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: