Home » Algemeen » Petitie gestart voor behoud Lijbrandt

Petitie gestart voor behoud Lijbrandt

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Onder abonnees van Lijbrandt Telecom is een petitie gestart die tot doel heeft behoud van de infrastructuur en service. Lijbrandt is sinds enige tijd in eigendom van KPN. Het telecombedrijf heeft besloten om voor de ca. 4000 klanten deze aparte infrastructuur niet in stand te houden. Van af 1 januari stopt het signaal op de glasvezel van Lijbrandt. Lijbrandt-klanten kunnen zonder extra kosten over naar een abonnement van KPN via de koperdraadaansluiting. De onderhoudskosten van het verouderde glasvezelnet van Lijbrandt is dusdanig dat KPN daar niet op gaat leveren. Ze krijgen dan wel een nieuw modem en nieuwe tv ontvanger. Lijbrandt maakt gebruik van andere apparatuur en omdat dat uit de lucht gaat zal dat na 31 december niet meer werken.

De petitie zal waarschijnlijk een wassen neus zijn. Het is voor KPN gewoon financieel niet aantrekkelijk om voor slechts 4000 klanten een andere leverstraat aan te houden. De kwaliteit van de zenders blijft hetzelfde; die worden nu al aangeleverd via KPN en doorgeleverd via het eigen systeem van Lijbrandt. Ook voor internet en telefonie zal er niets wijzigen. Bij de overstap houdt men het telefoonnummer.

Eerder: Lijbrandt gaat verder als KPN.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: