Home » IPTV KPN » KPN stelt miniconcert Robbie Williams voor Nederland beschikbaar

KPN stelt miniconcert Robbie Williams voor Nederland beschikbaar

Categorieën

Archieven

Advertenties

Het miniconcert dat Robbie Williams op 2 november geeft kan door iedereen in Nederland via de website van KPN bekeken worden. Op 4 november is het, alleen op die dag, via de website van kpn beschikbaar.

Voor KPN klanten is het op 4 november te zien via KPN Presenteert op nr. 18 (SD) en 734 (HD). Voor klanten van KPN blijft het dan via het On Demand aanbod van KPN Presenteert nog lange tijd beschikbaar.

Wil je het concert op 2 november bijwonen? Fans krijgen de kans om hierbij aanwezig te zijn en kunnen zich via de website van KPN Presenteert of via Q-Music opgeven om kaarten te winnen.
(persbericht KPN)

Geen klant van KPN?

Op kpn.com/presenteert staan van verschillende programma’s de leukste fragmenten online en zijn tijdelijk hele afleveringen voor iedereen gratis te bekijken.


1 reactie

  1. […] Eerder bericht: KPN stelt miniconcert Robbie Williams voor Nederland beschikbaar. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: