Home » Algemeen » RTL Z gooit live programmering avond eruit

RTL Z gooit live programmering avond eruit

Categorieën

Archieven

Advertenties

RTL Z heeft besloten om de liveprogramma’s @Z en Z Today stop te zetten. De laatste uitzendingen zijn op 16 en 23 december.
Daarna komen er documentaires op RTL Z in de avonduren.

De zender werd op 7 september 2015 met veel bombarie en hoogdravendheid in de markt gezet. Zo moesten providers RTL Z op 11 zetten. Deden ze dat niet dan moesten ze veel meer voor de inkoop betalen. Daardoor hadden ze in de eerste maanden een slechte penetratie, want veel providers konden of wilden dat niet i.v.m. lopende contracten. Daardoor raakte RTL Z “uit het systeem” van kijkend Nederland.
Er kijken gemiddeld nog geen 10.000 mensen. Naar Z Today kijken ca. 30.000 mensen en naar @Z kijken er zo’n 15.000. (zie ook hier)

Beter, want efficiënter, kunnen ze de programmering van RTL Z weer terugbrengen naar RTL 7 overdag. Want daar zijn nu tot 18:00 uur herhalingen te zien en op RTL Z zijn vanaf ¾ december ná 18:00 uur herhalingen van oude docu’s en series. Niet efficiënt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: