Home » Internet » Vodafone Thuis wordt T-Mobile Thuis; email wijzigt ook

Vodafone Thuis wordt T-Mobile Thuis; email wijzigt ook

Categorieën

Archieven

Advertenties

Klanten die Vodafone Thuis afnemen krijgen door de verkoop aan T-Mobile te maken met enkele wijzigingen. Momenteel is het verdwenen op de site van Vodafone en op de site van T-Mobile nog niet zichtbaar. Wijzigingen kunnen momenteel ook niet gedaan worden.
Het zenderaanbod wijzigt nu niet door de overname.

15 februari nieuwe naam

Per 15 februari is het beschikbaar onder de nieuwe naam T-Mobile Thuis. Dan is het ook online weer beschikbaar. Dat is nu niet het geval i.v.m. aanpassingen en verplaatsen van apparatuur e.d.

Nieuw emailadres

Klanten kunnen nog tot eind dit jaar gebruik maken van het @vodafone.nl adres. Daarna kan alleen nog maar het @t-mobile.nl adres gebruikt worden.

Voordelen blijven

Klanten die voordelen hadden doordat ze ook Vodafone Mobiel hadden houden deze voordelen. Nieuwe klanten van T-Mobile Thuis kunnen met een Vodafone mobiel uiteraard geen aanspraak meer maken op de voordelen. Dat gaat gecombineerd worden met mobiele T-Mobile abonnementen.


1 reactie

  1. […] lijkt er op dat T-mobile grote plannen heeft in Nederland. Enkele maanden geleden nam het nog het Thuis platform van Vodafone over. Dat doopten ze heel origineel om van Vodafone Thuis naar T-mobile Thuis. Nu hebben ze hun pijlen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: