Home » IPTV KPN » KPN gaat een week terugkijken mogelijk maken

KPN gaat een week terugkijken mogelijk maken

Categorieën

Archieven

Advertenties

Binnenkort is het bij KPN mogelijk om via de gids programma’s één week terug te kijken. Dit betekent dat je gemiste programma’s dan gedurende die week nog terug kunt zien in HD kwaliteit. En alles is beschikbaar. Dit in tegenstelling tot Programma gemist waar veel programma’s niet beschikbaar zijn en als ze er al zijn ook nog niet in HD.
Dit is natuurlijk ook handig als je geen opnemenpakket hebt of iets gewoon gemist “over het hoofd gezien” en niet opgenomen. Alsnog opnemen is niet mogelijk.
Meer info? Zie kpn “Terugkijken via de gids“.

De functie gaat alleen werken via de tv-ontvanger bij je televisie toestel.
Voor sommige zenders (RTL 4-7, SBS 6-9, Fox en MTV) geldt dat we het terugkijken van programma’s via de TV Gids alleen gratis mogen aanbieden, wanneer doorspoelen is geblokkeerd.

Van af 1 februari zou dit voor alle klanten beschikbaar moeten zijn. Als dat niet het geval is zet dan de decoder even uit en weer aan met de schakelaar op de achterkant.

In tegenstelling tot Replay TV van Ziggo is dit voor alle KPN-klanten beschikbaar. Bij Ziggo moet je over een Horizon ontvanger beschikken en die hebben lang niet alle klanten. Denk alleen maar aan diegenen die alleen via een CI+ module kijken.

UPDATE 26-1-2017

Bovenstaande wordt ook mogelijk via XS4ALL. Via Telfort i.i.g. niet via glasvezel, want die hebben daar een eigen systeem op. Via koper wsl wel, want daar gebruiken ze het KPN systeem.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: