Home » Algemeen » Er wordt weer meer gerookt in series en films

Er wordt weer meer gerookt in series en films

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Het begint op te vallen. Er wordt in series en films weer meer gerookt. Zeg maar gerust veel meer. Flikken Maastricht, Smeris en heel veel andere series gaan niet voorbij of er is wel een half pakje verdwenen.
Het aloude idee dat roken stoer is (het komt veel in politie- en misdaadseries voor) is natuurlijk heel fout. Juist niet roken is heel stoer.

Een positief punt is dat in Goede Tijden, Slechte Tijden niet wordt gerookt. Het kan dus wel. (al vind ik dat anderszins geen leuke serie, maar dat is persoonlijk)

Het verbaast dan ook niet dat de jeugd ook weer flink aan de sigaret is. Zien eten is doen eten en datzelfde geldt voor roken.

Roken, en ook alcohol, moet weer tot een minimum beperkt worden in series en films naar mijn mening. Ik vind het al mijn hele leven geen fijn gezicht en het is nog superongezond ook! Gelukkig heb je via de tv niet ook nog die stank…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: