Home » Breedbeeld, HD en 3D » Ook Sony stopt met 3D

Ook Sony stopt met 3D

Categorieën

Archieven

Advertenties

Nadat eerder al Samsung en LG aankondigden (zie hier) te stoppen met de productie van 3D schermen maakt Sony ze m.i.v. dit jaar ook niet meer.
Hiermee is 3D voor de huiskamer toch echt wel overleden. Het blijft jammer dat je daardoor films, die in de bioscoop 3D draaien, niet meer als in de bioscoop thuis kunt vertonen.

Het heeft voor de bioscopen nu wel een voordeel. Je kunt films nu alleen nog dáár in 3D kijken.

Heb je thuis een 3D tv en een leuke 3D collectie dan heb je niks meer aan die collectie als je je tv moet vervangen. Je kunt je 3D collectie nog nauwelijks uitbreiden, want producenten brengen films nu al niet altijd meer ook 3D uit op BlurayDisc.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: