Home » Algemeen » Barbra Steisand vandaag 75 jaar

Barbra Steisand vandaag 75 jaar

Categorieën

Archieven

Advertenties

De actrice/zangeres is nog altijd aan het werk. Ze treed nog steeds op, al is het wel nog minder dan vroeger. Van haar is bekend dat ze maar een paar optredens per jaar deed, maar dit wel perfect wil(de) doen.

Ze heeft diverse televisieshows gemaakt en in diverse te gast geweest. Tevens heeft ze in diverse films gespeeld waarvan ze er ook enkele heeft geproduceerd. (zie imdb)

Op muzikaal gebied is ze het bekendst. Diverse albums van haar hand. En ook gefilmde al is dat niet zo veel. Heel bekend zijn haar albums One Voice (uitgebracht op VHS, DVD en CD). En niet te vergeten haar millenniumconcert ‘Timeless – live in concert’.

Op TV is er enige aandacht aan Barbra Streisand (met de klemtoon op ‘sand’).
Vrijdag 28 april Close Up NPO 2 van 14:15 u. tot 15:15 u.
Zaterdag 29 april van 01:55 u. tot 02:55 u. ARTE


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: