Home » Algemeen » Vroege Shownieuws vervalt

Vroege Shownieuws vervalt

Categorieën

Archieven

Advertenties

De vroege uitzending van Shownieuws bij SBS6 komt te vervallen. Dit gebeurt al v.a. komende maandag.
Direct na Hart van Nederland komen dan Rad van Fortuin en Droomhuis op het platteland. Daarmee wil en hoopt het zendermanagement de flow van de vooravond te verbeteren.

Online komen er 3 x per dag updates van Hart van Nederland.

bron.

Op persoonlijke titel:
Ik begrijp niet waar ze bij SBS mee bezig zijn. Eerste enkele weken geleden de aankondiging dat Celblok H niet voortgezet wordt. En nu dit weer. Zo is er steeds minder waar ik naar kijk op die zender. De late Shownieuws is mij te laat. Opnemen en de volgende dag kijken ben ik mee gestopt. RTL 4 is voor mij al helemaal niet interessant. Het aantal tv-uren zal hierdoor bij mij afnemen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: