Home » Algemeen » Willem Arondéuslezing live op NH

Willem Arondéuslezing live op NH

Categorieën

Archieven

Advertenties

Bas Haring houdt dit jaar de Willem Arondéuslezing, die gehouden wordt als eerbetoon aan de Noord-Hollandse verzetsheld Arondéus. De lezing zal morgenavond om 20.00 uur plaatsvinden in Haarlem.

De lezing wordt ieder jaar gehouden in opdracht van Provinciale Staten van Noord-Holland. De openlijk homoseksuele Willem Arondéus was in de oorlog betrokken bij het kunstenaarsverzet. Arondéus leefde van 1894 tot 1943. Hij is op 1 juli 1943 geliquideerd.

NH op KPN: 509 en op Ziggo 707. NH zendt alleen uit in SD.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: