Home » Algemeen » Ziggo naar rechter voor eredivisie

Ziggo naar rechter voor eredivisie

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Deze zomer vervalt het contract dat UPC heeft met Fox Sports voor de 6 zenders. Na de fusie vindt nu Ziggo dat het héle gebied echter onder het contract met vh. Ziggo valt wat nog tot juli 2020 loopt.

Het valt echter te bezien of de rechter daar in mee gaat. Feitelijk heeft Liberty Global (UPC) het bedrijf Ziggo overgenomen inclusief de rechten op de naam. Het huidige Ziggo is dus eigenlijk het oude UPC.

Fox sports heeft Ziggo de laatste maanden diverse keren voorgesteld de contracten met fUPC en fZiggo open te breken en voor het hele gebied een nieuwe overeenkomst af te sluiten. Ziggo is hier niet op in gegaan, hoewel het lagere prijzen voor hun abonnee’s op Fox Sports eredivisie in zou houden. De totale afdracht van Ziggo aan Fox zou echter hoger worden.
Ziggo is voor ‘eredivisie’ momenteel zo’n € 10 per maand duurder dan veel andere providers. Die rekenen voor de 3 eredivisiezenders momenteel € 6,95 tot € 8,50. Bij Ziggo momenteel € 17,50 per maand.

Zie ook hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: