Home » Nieuws » Derk Bolt ontvoerd in Colombia

Derk Bolt ontvoerd in Colombia

Categorieën

Archieven

Advertenties

Spoorloos journalist Derk Bolt is zaterdag, samen met zijn vaste cameraman Eugenio Follender, ontvoerd in Colombia. Welke organisatie verantwoordelijk is is nog niet bekend en wordt momenteel uitgezocht door Buitenlandse zaken.
Ze waren voor het programma Spoorloos opnamen aan het maken van een onderzoek naar de moeder van een in Nederland geadopteerde man. Het gebied waar ze in waren staat bekend als risicogebied. Er zijn meerdere guerrillagroepen actief. Ze gebruiken ontvoeringen om hun activiteiten te financieren.
Buitenlandse zaken wil overigens niet bevestigen dat het om Bolt en zijn cameraman gaat. Ook KRO-NCRV hult zich nog in stilzwijgen.

Meer nieuws: nos.nl, nu.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: