Home » Algemeen » Ook Firefox stopt met ondersteunen van Windows XP en Vista

Ook Firefox stopt met ondersteunen van Windows XP en Vista

Categorieën

Archieven

Advertenties

Als laatste browser stopt Firefox nu ook met de ondersteuning van Windows XP en Vista. Na 31 augustus 2017 is het gedaan. Daarna is het niet meer verstandig nog van deze systemen gebruik te maken. Er komen dan geen beveilingsupdates meer voor uit.
Google Chrome en het “eigen” Internet Explorer (net als Vista en XP van Microsoft) ondersteunen deze besturingen al lang niet meer.

Microsoft is zelf op 8 april 2014 gestopt met de ondersteuning van XP. Op 11 april 2017 stopte het bedrijf ook met de ondersteuning van Vista. Voor Internet Explorer kwamen al zo’n 2 jaar geen updates meer. Dat was (en is) nog steeds versie 9.

Meer info: KLIK.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: