Home » Algemeen » Oud radio DJ Tom Blom overleden

Oud radio DJ Tom Blom overleden

Categorieën

Archieven

Advertenties

Voormalig radio DJ Tom Blom is op 70-jarige leeftijd overleden. Een week geleden werd hij getroffen door een hersenbloeding. Hier is hij dus helaas niet meer van hersteld.

Twee decennia presenteerde hij samen met Willem Ruis het sportprogramma Langs de lijn.

Bij de VARA had hij het nachtelijke radioprogramma Tom Blom in de nacht. Hij was de vaste voice over van het eerste popprogramma in Nederland: Toppop. Dit was bij de AVRO indertijd gepresenteerd door Ad Visser.
Vele jaren was hij de prestentator van Te land Ter zee en In de lucht. Zijn luchtige en vaak grappige presentatie werd zeer gewaardeerd.

Op 1 januari van dit jaar was hij nog gastpresentator van Langs de Lijn waarin het 50-jarig bestaan van dit programma werd gevierd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: