Home » Algemeen » Documentaire Diana, our mother in Nederland op tv

Documentaire Diana, our mother in Nederland op tv

Advertenties

Categorieën

Archieven

De al veelbesproken documentaire “Diana, our mother: Her life and legacy” wordt zondag 27 augustus uitgezonden op RTL 4 om 20:00 uur. De documentaire duurt 1 uur en 6 minuten. (met de reclameonderbrekingen, die deze documentaire écht geen goed doen, wel langer)

Kunt u zolang niet wachten en heeft u een abonnement op Videoland via website of KPN decoder dan kunt u déze nú al zien. Zonder reclame-onderbrekingen. Ik vond het een heel mooie documentaire. Via de Ziggo Mediabox XL is er een app beschikbaar voor Videoland. Veel jonge smart-tv’s beschikken ook over een Videoland-app.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: