Home » Zenderindeling UPC

Zenderindeling UPC

Pagina overzicht

Advertenties

Zie hier: http://www.upc.nl/televisie/tv-zenders/

Het basis abonnement (Digitale Kabel TV) van € 18,20 per maand*: U beschikt over 30 tv-zenders in analoge en digitale kwaliteit. Een dvb-c of dvb-c2 ontvanger is voldoende. Nederland 1,2 en 3 zijn in digitale kwaliteit ook in HD beschikbaar. Tevens heeft u ook 40 radio-zenders in analoge en digitale kwaliteit. LET OP: bij sommige ontvangers krijgt u de HD-zenders van Nederland 1,2 en 3 op 71,72 en 73. Op 1,2 en 3 zitten dan de digitale SD-versies.

Klik hier voor informatie omtrent netwerkfrequentie en id voor dit basispakket.

Deze zenders zijn zonder smartcard (Free To Cable) met een digitale ontvanger te krijgen. Bij een tv met digitale ontvanger is voor het FTC pakket ook geen CI+ module nodig.

Bij een mediabox zitten de HD-zenders vanaf 60. Bij Horizon komen ze automatisch op hetzelfde nummer als de SD-versie normaal gesproken.

*informatie per 1 juni 2013

Klik hier voor het overzicht van de analoge radio- en tv-frequenties van UPC voor uw gemeente: http://service.upc.nl/frequentie-overzicht-radio-tv/ .

TIP: heb je problemen om de vrij te ontvangen digitale zenders te installeren (op met name Philips) stel dan in op ‘kabel’ (da’s dvb-c). Vervolgens ‘upc’ en alleen digitale zenders zoeken. Dan is het mogelijk om zowel netwerkfrequentie als netwerkcode in te voeren. Alleen dan worden de zenders gevonden. Zie deze tip . N.B. Je kunt ook een losse digitale kabelontvanger gebruiken zoals de HUMAX 5300 C.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.
%d bloggers liken dit: