Home » IPTV KPN » Forse kanaalwijzigingen lokale omroepen bij KPN, Telfort, XS4ALL

Forse kanaalwijzigingen lokale omroepen bij KPN, Telfort, XS4ALL

Categorieën

Archieven

Advertenties

Zoals bekend mag worden geacht zijn er bij KPN veel wijzigingen begin juli dit jaar. Zie eerder bericht.

Een ingrijpende is dat de lokale omroepen gaan ‘verhuizen’ met hun televisie- en radiokanaal. Alle lokalen krijgen een andere positie. Deze gaan allemaal naar 4-cijferige posities.

OLON en NLPO zijn boos over deze wijziging. De organisaties vrezen dat men (nog) minder op de lokale omroep zal afstemmen als er 4 cijfers voor ingetoetst moeten worden. Nu zijn het nog 3 cijfers bij KPN.

In deze PDF kunt u de nieuwe positie van uw lokale omroep opzoeken. Voor het gemak staat ook de huidige positie erbij, die tot en met 3 juli van kracht is.

De Regionale zenders zullen niet meer landelijk te zien en te beluisteren zijn. Welke omroepen u nog kunt krijgen van af 4 juli kunt u in dit overzicht zien.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: