Home » Algemeen » Veel klachten ontbreken ondertitels Frost

Veel klachten ontbreken ondertitels Frost

Categorieën

Archieven

Advertenties

Er zijn veel klachten bij http://www.klacht.nl en allestoringen.nl over het ontbreken van de ondertitels gisteravond bij A touch of Frost op RTL 8. Ook waren veel kijkers niet te spreken over het beeldformaat. Het was een oudere serie (4) dan de weken ervoor. Deze is nog uit de tijd dat er nog niet in 16:9 formaat gewerkt werd voor de televisie. ( )
Het deel voor het eerste reclameblok was uitgerekt in de breedte; het logo stond wel al op de plek voor een 4:3 formaat. Na het eerste reclameblok was ook het beeld 4:3 (juiste objectverhoudingen).

B.T.W. Ik ben de aflevering nu aan het kijken. De ondertitels zijn via TT 889 te krijgen.
Na zo’n ¾ van de uitzending is de normale ondertiteling er weer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: